Klacht: zonder herrinnering naar incasso verstuurd

op 03 juli 2012 over Agis in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik had een bedrag van 480 euro overgemaakt voor me achterstand naar de incasso maar wat blijkt nou dat ik de volgende termijn die ik moest betalen gelijk naar de incasso is verstuurd zonder dat ik een herrinering heb gehad en dan zegt de incasso zelf nog dat agis niet verplicht is om herrinneringen te versturen

Nou bij alle betalingen die ik doe in dit land heb ik altijd een herrinnering gehad en niet dat ze zo laks zijn om het maar gelijk naar de incasso te sturen …dus maand juni is al naar de incasso gegaan zonder herrinnering

Ik ga sowieso overstappen volgend jaar vanaf me geboorte daar gezeten maar wat er deze tijden gebeuren elk jaar gaat er wat eraf of de premie gaat omhoog is niet meer normaal enigste wat ze zeggen is betalen anders…

Gewenste Oplossing:

oplossing is dat ik ook tijd nodig heb om dingen te kunne betalen

een herrinnering is dus altijd gepast ook al zit je vorige maand termijn bij de incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Agis in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door mehmet036