Klacht: Zonder enige correspondentie gedagvaard

op 05 september 2016 over Webcasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ineens ontving ik een dagvaarding in de bus van Webcasso wat betreft een niet betaalde tandartsrekening, zonder ook maar ooit een brief van hen te hebben ontvangen. Volgens de bijgevoegde stukken zou ik maar liefst 5 brieven hebben moeten ontvangen! Webcasso netjes gebeld, de vrouw die mij te woord stond was op zijn zachts gezegd onaardig en toen ik vroeg naar bewijsstukken werd mij verteld dat ik zelf maar moest bewijzen dat ik niks heb ontvangen. Ik voel me enorm machteloos, ik heb nooit in mijn leven iets niet op tijd betaald.

Gewenste Oplossing:

Dagvaarding wordt ingetrokken en het op een andere manier wordt opgelost, ergens is er wat fout gegaan en vind niet dat ik daar alleen voor moet opdraaien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Webcasso over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Webcasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Webcasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Webcasso

Heeft op 07 september 2016 om 12:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Brigitschraven