Klacht: Zonder bericht weigeren te leveren

op 07 oktober 2017 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via de track and trace lekker opgestaan uit bed (nachtdienst) om vervolgens te lezen dat ze het pakket mee terug nemen wegens onjuist adres. Toch klopt mijn adres zeker wel en hebben anderen bedrijven ook geen moeite met bezorgen.
Uiteraard is DPD op zaterdag niet te bereiken alleen doordeweeks. Toch hebben ze mijn nummer en is er geen een bezorgen die even belt en navraagd waar die moet wezen maar gewoon besluit niet te leveren?!?!

Gewenste Oplossing:

Dat mijn pakket z.s.m. geleverd wordt, dat jullie gewoon een nummer hebben om op te bellen bij geen levering, ook op de zaterdag jullie bezorgen ook op de zaterdag dus bereikbaar zijn zou dan wel zo aardig zijn, tevens verwacht ik als jullie een nummer vragen dat jullie bellen als er iets is, waarom anders dat nummer nodig.
Kortom, ik wil zsm mijn pakket!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tamme112