Klacht: zomaar afspraak afgezegt

op 21 oktober 2011 over Cool Dental Cinic in de categorie Artsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn vader had bij zijn vorige afspraak gezegt dat hij niet voor 11 uur een afspraak kon hebben ze hebben zijn afspraak op 10.20 uur gezet. mijn zoon moest op 11.10 uur. we kwamen vrijdag om 10.45 uur bij de tandarts ze hadden daarvoor nog gebeld en toen zei ik dat we onderweg waren. toen we daar kwamen was de afspraak van mijn vader afgezegt omdat hij te laat was. daar kan ik nog een beetje mee leven alhoewel dit niet de afspraak was maar ja toen zei ik dan moeten we maar wachten voor mijn zoon en toen kreeg ik te horen dat die afspraak ook afgezegt was want we kwamen toch niet terwijl dit pas om 11.10 uur was. dus voor hem waren we 20 min te vroeg. we kregen van de baliemedewerkster te horen dat we beter weg konden gaan en dat we maar een andere tandarts moesten gaan zoeken.

Gewenste Oplossing:

dat deze tandarts beter naar de afspraken moet luisteren en dat ze niet zomaar alle afspraken afzeggen want voor mijn zoon waren we ruim op tijd en toch werd hij niet geholpen. en dat deze mevr een cursus krijgt hoe ga ik met mensen om want dit was niet normaal. ik heb deze tandarts net een maand en dit was de eerste keer dat zoiets gebeurt als dit nou iedere keer gebeurt kan ik me indenken dat ze er een beettje zat van worden maar dat was hier niet het geval.

Alle klachten die gemeld zijn door noangel32