Klacht: Zegt dat ik niet thuis ben.

op 18 september 2018 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit de hele avond op mijn pakket te wachten. Tijd bracket 18:00 tot 21:00. Nu check ik net en ze zeggen dat ik niet thuis ben en gaan het nu morgen nog een keer proberen… Volgens mij wou de bezorger gewoon snel naar huis en zei maar dat ik er niet was. Maar dit is wel echt schandalig..

Gewenste Oplossing:

Dat dit als klacht opgenomen word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 18 september 2018 om 13:02 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht. U geeft aan dat er een niet thuis melding is gemaakt terwijl u wel aanwezig was. Het lijkt er dan op dat de bezorger zich vergist heeft. Begrijpelijk dat u hier niet blij mee bent, mijn excuses voor het ongemak! Hopelijk komt de bezorging van vandaag tussen 18:00 en 21:00 uur u gelegen.

Met vriendelijke groet,
Janneke
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Raijinzz