Klacht: Zeer slechte service

op 29 september 2017 over Schoonenberg in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3 maal aan gesloten deur gestaan, gesloten wegens ziekte.Vandaag weer gebeld doorverbonden met een allervriendelijkste dame die vertelde me dat de winkel op donderdag en vrijdag gesloten is. Wat is dit ¡!!!!!!!!. Ik heb problemen met mijn gehoorapparaat (niet raar wel) en vindt dit onacceptabel dit moet toch niet kunnen in deze moeilijke tijd waar men met service veel bereiken kan. Of hanteren jullie de zelfde norm als Ewish.

Christine van den Hurk

Gewenste Oplossing:

Zorg dat de Winkelvaker open is en bemand wordt door vakkundig personeel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schoonenberg

Reactie van de melder van de klacht Elkerliek

1 jaar geleden - Ik voel me bijzonder geschoffeerd door dit bericht Voor mijn volgende gehoorapparaten zal ik geen gebruik meer maken van Schoonenberg. Christine van den Hurk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schoonenberg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elkerliek