Klacht: Zeer slechte helpdeskservice/slechte support

op 08 augustus 2020 over Variakeys in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 24 juli 2020 heb ik bij dit bedrijf 2 softwarepaketten gekocht, t.w. 2 x Microsoft Office Prof.Plus 2019, betaald en per email ontvangen. Toezending was niet correct, want die had ik nodig voor 2 externe computers (van mijn kinderen) De software die ik ontving was niet te branden op een DVD of te plaatsen op een usb-stick. Ik kon en kan deze software alleen direct installeren op mijn eigen computer, maar ik heb daarop al dit pakket staan. Op mijn vraag om hulp wordt niet gereageerd

Gewenste Oplossing:

De software zodanig aanbieden dat ik deze kan branden en op een DVD zetten of op een usb-stick plaatsen. Anders mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Variakeys nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door flip logtenberg