Klacht: ze hebben mijn account gehackt

op 17 september 2018 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg in een keer 3 mails dat mijn mail was veranderd en mijn wachtwoord wat helemaal niet kan ik was nog steeds online en in een keer een of andere persoon mijn account beheerd die ik helemaal niet ken en die al mijn foto’s nu kan zien en nog meer mensen in mijn lijst kan debuteren van ellende.

Ik wil gewoon mijn account terug van DOULAR ESTRELLA of wel doularestrella op Instagram.

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn account terug krijg dat is wat ik wil

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joyce Houët