Klacht: zaterdags geen albert heijn folder

op 09 mei 2017 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 09 mei 2017 om 15:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw Berger,

Hartelijk dank voor uw melding op deze website. U geeft aan dat u op zaterdag bijna nooit een Albert Heijn folder ontvangt en kan me voorstellen dat u hier niet blij mee bent. Tevens geeft u aan dat een zending met treinkaartjes vanuit NS niet bij u is aangekomen. Allereerst mijn oprechte excuses voor deze gang van zaken.

Ik heb uw melding doorgegeven aan de leidinggevende van de betreffende medewerker zodat deze hierop aangesproken zal worden. De melding wordt op de bezorgafdeling besproken en behandeld, u krijgt uiterlijk 12 mei bericht van ons over de verdere afhandeling. Ik ga er vanuit dat de postbezorging op uw adres weer op het niveau zal komen wat u van ons mag verwachten. Nogmaals vriendelijk bedankt voor het doorgeven van uw melding en mijn excuses voor de ondervonden overlast.

Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL dan kunt u ook altijd terecht bij onze Klantenservice; https://www.postnl.nl/klantenservice/

Ik ga er vanuit u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven.

Met vriendelijke groet,
PostNL

Heeft op 10 mei 2017 om 09:21 geantwoord

Ik zou mijn ja...ja ...sticker van mijn brievenbus af moeten halen...maar dat vind ik niet de oplossing want hoe duidelijk is ja ja. Dus dat ga ik ook niet doen. En dat maar een deel van Ommen een envelop heeft gekregen van de NS gaat er bij mij ook niet in. Ik heb verscheidene mensen gesproken en die hadden die envelop van de NS allemaal ontvangen.

Alle klachten die gemeld zijn door BBLL