Klacht: Wortelen eerder overdatum dan de houdbaarheidsdatum

op 27 september 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Jumbo,

Tot 2 keer toe, bij de geschrapte wortelen uit zak en de julienne penen uit zak, zijn de wortelen al bedorven voordat de houdbaarheidsdatum behaald is. De wortelen had ik beiden in de koelkast liggen en de zakken waren nog niet eens geopend. Ik heb de bonnetjes niet meer, dus ben niet naar de winkel gegaan.

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pascalle Ware