Klacht: Willen mij niet verder helpen

op 25 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De Status van mijn pakketje geeft al weken lang aan dat mijn pakketje op de depot ligt en zo snel mogelijk wordt bezorgd tot op heden nog steeds niets ontvangen. Heb al tig keer gebeld en elke keer wordt er gezegd morgen weken verder nog niks ontvangen en niets opgeschoten met de waardeloze mensen die daar werken. Ze willen mij niet verder helpen en ik mag het zelf maar gaan uitzoeken.

Gewenste Oplossing:

Als mijn pakketje EINDELIJK wordt bezorgd!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Essma