Klacht: Wijnrek besteld enbetaald en tot op heden niks gekregen

op 10 september 2018 over Dycla Living in de categorie Interieurbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 31 mei 2018 een wijnrek besteld en betaald €80.90 dit is incl verzendkosten niks ontvangen op de site staat 12 -14 weken levertijd uiteraard gebeld 10 x voicemail in gesproken Facebook klacht ingediend en gelijk geblokkeerd ook proberen in haar gastenboek een bericht te schrijven word ook niet geplaatst…ik ben dus ook een van de vele gedupeerde!! Zo is het wel heel makkelijk geld verdienen voor ramona stal. Ben zwaar teleurgesteld dat ze gewoon nog adverteerd op facebook en dat ze nergens op reageert..

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn wijnrek alsnog krijg geleverd of anders mijn geld terug!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dycla Living

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dycla Living nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Willeke67