Klacht: Wel geld innen maar geen service

op 12 augustus 2016 over Huurstunt.nl in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Huurstunt incasseert wel elke maand 19,95 maar levert geen enkele service. Sterker nog, ik heb geen overeenkomst met ze getekend, kan niet inloggen op mijn account, maar huurtsunt incasseert wel geld. Zijn niet bereikbaar via de telefoon, dus ik kan mijn klacht niet bij ze deponeren. Als ik ze contacteer via e-mail, om een nieuw paswoorden aan te vragen, krijg ik geen reactie. Erg dubieuze firma. Hoe kan ik de automatische incasso laten stoppen?

Gewenste Oplossing:

Per direct stopzetten van automatische incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Huurstunt.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Huurstunt.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Huurstunt.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Huurstunt.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Huurstunt.nl

Heeft op 16 augustus 2016 om 16:30 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Roger1995