Klacht: Weigert te helpen bij corrigeren van eigen fouten.

op 30 augustus 2016 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mijn verkoopaccount zijn 19 artikelen verlopen. Deze artikelen kan ik zelf niet meer wijzigen. Er lijkt dus bij Bol.com iets mis te zijn gegaan met mijn artikelen.
Bol.com support en chat adviseert mij om deze artikelen te wijzigen of te verwijderen, terwijl ik daarvoor heb uitgelegd dat dit nier meer werkt.
Andere voorgedragen optie is het exporteren en importeren. Dit werkt ook niet, omdat de artikelen niet worden geëxporteerd.
Telkens wanneer het te ingewikkeld wordt voor de chat medewerker, sluit deze de chat zonder mij een oplossing aan te dragen.
Zie printscreen voor voorbeeld van het probleem.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn 19 verlopen artikelen door Bol.com worden hersteld, zodanig dat ik deze zelf weer kan wijzigen en niet handmatig opnieuw moet invoeren.
Een excuus voor de lompe manier waarop chat medewerkers met ingewikkelde problemen omgaan door de chat te sluiten vind ik ook op z\\\'n plaats.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bol.com over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Bol.com in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht robertgkok

1 maand geleden - Na indienen klacht heeft bol.com contact met me opgenomen. Lukt niet om het via de gangbare methode op te lossen. Probleem is nu in onderzoek.

Alle klachten die gemeld zijn door robertgkok