Klacht: Wegrijden bus

op 25 september 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vrijdag ochtend 23 september j.l stapte ik om 8.28 op in buslijn 83 naar cafe vink in well. (Ik moest voor de reis naar venray €8.50 betalen).We kwamen daar aan om 9.03.bij cage vink dus (Ik moest overstappen op lijnbus 60 richting venray station. Toen ik aankwam stond de bus te wachten. Ik pakte mn spullen en rende naar de bus met mn dochter van 4jaar en de bus rijd gewoon weg!!! Ik had om kwart voor 10een afspraak in venray ziekenhuis. Door deze actie kwam ik te laat heb ik mn moeder moeten bellen om me te brengen en ben ik wel 8.50 kwijt an de reis die ik niet gehad heb!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik het resterende bedrag van well naar venray terug krijg omdat ik die reis dus niet gemaakt heb met de bus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alyssaviggo