Klacht: wegrijden bus

op 23 mei 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

er is nu al heel erg vaak de bus weggereden terwijl ze me zien of worden opgeroepen door een andere bus dit is voor mij heel vervelend aangezien ik dan te laat op school ben en weer een halfuur moet wachten voor de volgende bus en als het koud is is dit heel erg vervelend het betreft lijn 51 en 41

Gewenste Oplossing:

als ze normaal rijden ben ik tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kyrajacobs