Klacht: Water in brandstof gevonden

op 08 augustus 2017 over Shell in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 22juni diesel getankt bij Shell vijfhoek in Zaandam, en de auto begon raar te doen , en ik ben naar de garage gegaan en daar blijkt dat water in brandstof gevonden, en sindsdien de auto is bij de grage en nog niet gemaakt om dat veel onderdelen zijn stuk gegaan. We gaan deze kosten voor mij betalen? Wat moet ik doen..

Gewenste Oplossing:

De repetitie kosten vergoeden

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shell

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hesham