Klacht: Wat een slechte kwaliteit

op 01 november 2011 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het erg triest dat het merk Marlboro door een onverklaarbare reden zo zijn verslechterd! Heel erg vervelend als je aan het roken bent en er meer op je broek valt dan in de asbak. Daarnaast is het ook niet de bedoeling dat je een sigaret min. 3 x moet aansteken omdat deze zelf uitgaat. Ik hoop dat er wat aan gedaan gaat worden want ik vind het te triest voor woorden zeker voor de prijs van tegenwoordig!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er een compensatie wordt gegeven ivm de gemaakt kosten die ik heb gemaakt. Afgelopen zaterdag heb ik een slof Marlboro gekocht maar met elk pakje heb ik dit slechte resultaat.

Alle klachten die gemeld zijn door Freekje