Klacht: Wanneer ontvangt ik mijn bestelling?

op 07 februari 2018 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de webshop van Lidl, voor een vereniging, een compressor besteld. Dat was 25-1-2018. Op 26-1 het bericht met T&T-code van DHL. Die gaf aan dat het pakket op zaterdag zou 27-1 zou worden afgeleverd. Niemand gezien. Het werd di 30-1. Na opening van de doos bleek er olie overal in de doos te zitten van de compressor. Gemeld bij Lidl waar ik keurig werd geholpen en een ophaalopdacht werd aangemaakt voor een retourzending op 2-2. Dat verliep verder goed. Maar op 31-1 nieuwe compressor besteld. Op 1-2 weer een bevestiging met T&T-code. Aflevering zou op za 3-2 rond de middag plaats vinden. Niemand gezien, gehoord of bericht ontvangen. Maar goed nieuws bleek maandag zending zou 6-2 bezorgd worden tussen 11:00-16:00 uur, maar weer niemand gezien, gehoord of bericht ontvangen. Bellen naar DHL, ik zie het maar ik kan niets voor u doen, u kan beter met Lidl contact opnemen. Lidl, dat is vervelend ik kan een onderzoek laten instellen waar het pakket is, maar de uitkomst zal wel later bekend zijn dan de aflevering van het pakket. Oorzaak volgens DHL het pakket hoort niet in deze goederen stroom thuis omdat het 31 Kg is en hij zit in de goederenstroom tot 30 Kg. Het kost mij nu dus al ruim anderhalve wachtdag op een werkend product.

Gewenste Oplossing:

• Spoedige uitlevering van de bestelling. • Heldere afspraken tussen Lidl en DHL over vervoersopdrachten • Dedicated contactpersoon binnen Lidl om uitlveringsproblemen voor klanten op te lossen.• Betere website bij DHL die eerlijk communiceert en niet wegmoffelt met de tekst "Toon details". • Lidl/DHL ook communiceert met de wachtende klant over verstoring uitlveringproces via Email/SMS/Whatsapp/Telegram • En nog beter wanneer wel de uitlevering gaat plaatst vinden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 07 februari 2018 om 14:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goede middag,

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat het zo is gelopen met uw zendingen van Lidl. Ik zie inderdaad in ons systeem dat er een vertraging is ontstaan waarbij verder onderzoek inderdaad verstandig zou zijn. Zodra Lidl hier contact met ons over opneemt kunnen wij de zending gaan onderzoeken en tevens uw klacht verder in behandeling nemen. Hopelijk komt er op deze manier snel een oplossing en kunt u uw pakket alsnog in ontvangst nemen.

Met vriendelijke groet,
Janneke
DHL Parcel Webcare

Heeft op 08 februari 2018 om 08:43 geantwoord

zie mijn reactie

Alle klachten die gemeld zijn door doffer2012