Klacht: Wagemakers Hoensbroek

op 24 oktober 2011 over Tandartsen in de categorie Artsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zaterdag 22 oktober 2011 omstreeks 1900uur is via de echtgenote M.P.G De Jonghe contact opgenomen met de dienstdoende tandarts J.P.A. Wagemakers te Hoensbroek met het verzoek tot het verlenen van hulp voor haar echtgenoot H.M.M. De Jonghe die hevige kiespijn ondervond.
Ook na het meerdere malen verduidelijken van de ernst van de situatie, werd het probleem verschoven naar zondagmiddag 11.30uur.Als reden: wij(vermelde tandarts)behandeling alleen bloedingen en ongevallen tijdens nooddiensten!
Dhr.De Jonghe, heeft daarna de spoedeisende hulp bezocht bij het ziekenhuis Orbis te Sittard, waarna door bemiddeling een tandarts uit Urmond n.l.tandarts R.Fabry bereid gevonden werd, ook al viel patiënt niet onder zijn rayon, een wortelkanaal behandeling door te voeren.
Op maandag 24 oktober 2011, heeft patiënt zich gemeld bij zijn eigen tandarts R.J.Beekman te Hoensbroek, waarna het verwijderen van de ontstoken kies onvermijdelijk bleek te zijn.

Gewenste Oplossing:

Patient is alleen tevreden als vernoemd voorval niet meer kan voorkomen.Verder wil hij erop wijzen dat zeker hij als tandarts moet weten welke helse pijnen men doorstaat.

Alle klachten die gemeld zijn door Senseo2512