Klacht: Wachtwoord vergeten krijg geen nieuwe opgestuurd.

op 10 augustus 2017 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een lidmaatschap van 6 maanden genomen er zijn 2 termijnen afgeschreven. Ik kon mij gisteren niet aanmelden. Ik heb verscheidene keren aangegeven mijn wachtwoord te zijn vergeten. Echter kreeg ik daar geen antwoord op. Ik heb dus nu een lidmaatschap waar ik geen gebruik van kan maken.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mij kunnen aanmelden en de lidmaatschap kunnen afnemen waar ik voor heb betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Najat1981