Klacht: Wachttijd bij Dell: 3 weken! Annuleren onmogelijk

op 26 september 2011 over Dell in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit weekend een Dell XPS 15Z besteld. Kreeg nadat de betaling binnen was te zien dat levertijd ongeveer 3 weken is. Op de website doen ze overkomen of levertijd 2 werkdagen is, en ik heb deze computer nodig om mijn werk te kunnen doen. Annulering is onmogelijk omdat ik een bedrijf ben en geen consument. Een consument kan binnen een week annuleren, een bedrijf niet. Levertijd van dezelfde computer bij Dynabyte is 1 dag. ( ik heb zelfs dezelfde dag dat levertijd bekend werd, in het weekend een E-mail gestuurd )

Gewenste Oplossing:

Annuleren van de order. Veel snellere levering.

Alle klachten die gemeld zijn door ap01