Klacht: Wacht op mijn pakketje

op 07 februari 2018 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenavond

Ik heb afgelopen weekend wat besteld bij lidl webshop en ik Had als bezorg moment dinsdag avond tussen 18:00 & 21:00 ingevuld. Nu heb ik mijn pakketten nog niet ontvangen en vraag me af wanneer ze dan wel bezorgd worden.

Het is vooral erg vervelend dat ik speciaal thuis blijf hiervoor.

Groeten dieneke van de poll

Gewenste Oplossing:

Als het pakket bezorgd is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 07 februari 2018 om 14:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goede middag,

Bedankt voor uw bericht. U geeft aan dat de pakketten die verwacht van Lidl nog niet bij u bezorgd zijn. Volgens ons systeem zijn deze pakketten op dinsdag bij ons aangeleverd en zullen deze vandaag tussen 18:00 en 21:00 uur in levering gaan.

Met vriendelijke groet,
Janneke
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Roryerinn