Klacht: Wacht al 5 week op een levering

op 24 februari 2018 over Brandeal in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb online een trui voor mijn zoon besteld van Stone Island…krijg bijna wekelijks een update over de mail dat de levering telkens later komt omdat Brandeal afhankelijk is van een externe leverancier!!!! Ik heb de klantenservice van Brandeal een email gestuurd en wat zij enkel zeggen is excuses hiervoor..en laatste email zei men dat als compensatie ik de volgende bestelling geen verzendkosten hoef te betalen….ik voel me opgelicht..de trui was een kado voor mijn zoon zijn verjaardag en 90 euro is weg. Ik eis mijn geld terug en wil de bestelling cancellen maar daar kan Brandeal mij niet mee helpen….

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Brandeal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Brandeal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Brandeal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Brandeal

Heeft op 30 maart 2018 om 10:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door usi