Klacht: Waar is mijn pakket nou?

op 27 juni 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een pakketje besteld, wist niet wanneer hij kwam blijkt dus donderdag te zijn geweest. Had een briefje in de me brievenbus dat het bij een bepaalde huisnummer was geleverd maar die mensen zeiden dat ze hem niet hadden ontvangen en nu? Waar is toch mijn pakketje gebleven

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakketje terug heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 27 juni 2017 om 13:40 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht. Uit mijn gegevens blijkt dat het pakket is afgeleverd in je buurt op huisnummer 56. Als de mensen van dit adres aangeven het pakket niet te hebben ontvangen dan wil ik je adviseren dit kenbaar te maken bij de verzender. De verzender zal voor jou een onderzoek opstarten om te achterhalen waar het pakket is geleverd.

Mijn excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Chrissy
DHL Parcel
Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Jamwes