Klacht: waar is mijn pakket?

op 10 december 2017 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee weken geleden zou ik volgens de track en trace van postnl een pakket uit het buitenland moeten hebben ontvangen. Er stond bij dat de zending in de brievenbus was gedaan. Niks ontvangen maar dit is ook onmogelijk omdat het item nooit in de brievenbus zou passen.

Ik heb contact opgenomen met postnl en ze konden zien in hun systeem dat het pakket inderdaad niet bezorgd is. Deze zou komende week wel bezorgd worden.
Twee weken later nog niks ontvangen en weer gebeld. Ja klopt pakket is niet bezorgd maar ik kan u niet vertellen waar het pakket is. Degene die hem verzonden heeft kan een onderzoek uit laten voeren. Maar de verzender zegt dat hij via de track en trace kan zien dat hij bezorgd is en doet verder geen moeite. Hele rare zaak bij postnl dat ze zo met hun klanten omgaan!!! Ik sta machteloos. Men heeft gewoon lak aan het feit dat door hun schuld een pakket zoek is geraakt!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn pakket Z.S.M. ontvangen. Is hij niet binnen 1 week gevonden dan wil ik een schadevergoeding. Tevens vind ik dat men hun beleid wat betreft zoekgeraakte pakketten dient te wijzigen omdat men zo niet met hun klanten om kan gaan!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 12 december 2017 om 11:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw Khan,

Uit uw bericht begrijp ik dat u een verwacht pakket uit het buitenland nog niet heeft ontvangen, terwijl de status op Track & Trace op 'afgeleverd' is komen te staan. Dit vind ik natuurlijk ontzettend spijtig en graag kijk ik wat ik hierin voor u kan betekenen.

Ik hoop op uw begrip dat we in veel gevallen afhankelijk zijn van afspraken die gemaakt zijn tussen internationale postbedrijven. Wanneer de afzender er voor heeft gekozen om een zending onverzekerd te versturen, kunnen wij helaas geen onderzoek naar uw zending opstarten. Dit is in overeenkomst met de eerdergenoemde afspraken waarin staat dat in deze situatie alleen de afzender bij zijn/haar verzendende postbedrijf terecht kan.

Mocht de zending verzekerd zijn verstuurd, of als er u nog iets niet duidelijk is kunt u altijd contact opnemen met onze Klantenservice http://www.postnl.nl/klantenservice.

Met vriendelijke groet,

PostNL

Alle klachten die gemeld zijn door Nasir Khan