Klacht: Waar blijft mijn bank!!

op 13 augustus 2011 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 11 juni een hoekbank besteld bij Leen Bakker in Zaandam.kreeg te horen dat de levertijd 6-8 weken zou zijn.10 weken later Leen bakker maar gebeld want hij was nog steeds niet geleverd.Kreeg te horen dat zowieso het ordernummer wat op onze bon stond niet klopte.bleek een heel ander order te hebben… De bank zou in de week dat ik belde geleverd worden.Donderdag maar weer gebeld had nog niks van ze gehoord namelijk.Ze snapten het niet helemaal en zouden mij later op de dag terug bellen. werd later teruggebeld met de mededeling dat de leiding vergeten was onze bestelling aan de fabrikant door te geven!!! (10 weken voor niks gewacht..) geregeld dat er een leenbank + fauteuil geleverd zou worden.zou op een woensdag geleverd worden rond 14:00 uur door mensen van Leen Bakker zelf. Om 15:30 zelf maar weer gebeld omdat ze er nog niet waren. In eerste instantie wisten ze weer van niks en werd ik maar heel makkelijk doorgestuurd naar TNT.Ik uitgelegd dat het om een leenbank ging en deze door Leen Bakker zelf bezorgd zou worden.Later kreeg ik het telefoonnummer van de bezorger (!) en moest ik hem zelf maar even bellen!!Leenbank is inmiddels wel geleverd maar uiteraard zonder de beloofde fauteuil. Heb via het klachtenformulier een klacht ingediend en na 2 klachten te hebben ingediend kreeg ik een cadeaubon opgestuurd van (jawel…) 20 euro!!! Kom op zeg dat is nog niet eens de helft van de bezorgkosten!! zo`n groot bedrijf wat ook nog eens het CBW keurmerk heeft en dan zulke grote fouten maakt…..ongelofelijk! Heb ook nog eens 200 euro aanbetaald.

Gewenste Oplossing:

Mijn bank moet z.s.m. geleverd worden.
Zou graag willen weten wanneer hij bezorgd wordt.
En een betere vergoeding dan die 20 euro.
Mag op zijn minst toch wel een 0 bij dacht ik zo...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door pkruijt