Klacht: Voucher Uitkijk niet meer inwisselbaar

op 05 oktober 2011 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tot mijn verbazing was het niet meer mogelijk om mijn Uitkijk voucher op 30 september te gebruiken, terwijl de deal tot en met 1 oktober liep.
De Uitkijk verwijst op hun bandje naar Groupon voor restitutie.
In eerste instantie geprobeerd om te bellen met Groupon, maar daar krijg je een bandje dat ze het druk hebben en word je verzocht op een ander tijdstip terug te bellen waarna de verbinding wordt verbroken. Dit gedurende de hele dag. Telefonisch contact is dus NIET mogelijk! Op mijn e-mail krijg ik ook geen respons. Ondertussen staat er doodleuk de volgende tekst op hun website: “Wat het probleem ook is:
wij lossen het op!”
“Zoek je contact met ons?
Bellen!
Mailen!” Maar dat werkt dus niet!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag contact met Groupon om mijn geld terug te krijgen!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Victoria1966