Klacht: voucher gekocht maar nooit ontvangen

op 26 augustus 2016 over Printerpix in de categorie Drukwerk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 1 Augustus heb ik een voucher gekocht om een fotoboekje te maken. Ik heb het geld overgemaakt en geen vouchercode ontvangen. Ik heb de klantenservice hierover ingelicht op 2 Augustus en t/m 25 Augustus meer dan 20 mails gestuurd hierover, met een bewijs van betaling waar hun ook aangeven, dat ze het geld hebben ontvangen. de klantenservice was in het begin wel vriendelijk en hebben ook toegegeven dat er problemen met hun systeem waren, maar ik heb nog steeds geen vouchercode.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn voucher code krijg zodat ik mijn fotoboek kan bestellen. Als goedmakertje voor al die mails en tijd die ik hierin moest investeren, mogen ze ook mijn verzendkosten betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Printerpix over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door killbill_y@yahoo.com