Klacht: Voor wiel voor de derde keer kapot

op 11 oktober 2011 over Babypark in de categorie Internetshops - Baby artikelen en kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in December een Mutsy Transporter kinderwagen bij babypark gekocht en ik gebruikem nu pas een maand of 6 en die voor wielen die zijn nu voor de derde keer al weer kapot. Er breekt elke keer een pennetje aan de binnen kant van de wiel. Ik woon in leiderdorp en elke keer moet ik hele maal naar gouda.

Gewenste Oplossing:

Ik zal tevreden zijn met als ik wat bijbetal een een andere merk kinderwagen krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Babypark in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Babypark een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Hamidane