Klacht: Voetbalschoen Adidas Adipower TRX FG

op 18 oktober 2011 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de voetbalschoen adidas adipower predator op 1 september 2011 gekocht via sportstore.nl maar na zeer korte tijd waarin ik de schoen gebruikt heb laat de stoot rand van de rechterschoen al helemaal los dus het is nog maar een kwestie van tijd voordat de hele rand al eraf ligt en dat vind ik zwaar zonde voor zo’n schoen in deze prijsklasse 169.95. ik heb contact opgezocht met de klantenservice van sportstore.nl en ze zeggen tegen mij dat ik de schoen moet terug sturen zodat ze de schoen kunnen repareren maar daar ben ik het niet mee eens.
Als een schoen zoals deze al na zo’n korte tijd al mankementen vertoond dan heb ik als klant zijnde recht op een nieuw paar, of mijn geld terug zodat ik een ander paar kan kopen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden met een nieuw paar wat wel naar prijs functioneert of mijn geld terug zodat ik een nieuw paar kan kopen.

Alle klachten die gemeld zijn door zaka07