Klacht: Voel mijn opgelicht

op 04 maart 2016 over Local Online Marketing in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo \”local online marketing / ad experts\”
Ik wil mensen waarschuwen die dit misschien ook hebben meegemaakt!!!

Vorige week is Rallph van der weijde op bezoek geweest en ik heb een contract getekend voor 2 maanden. althans dat dacht ik (en weet ik zeker!!)
Enfin, Nu zit ik er 12 maanden aan vast! Ik voel me zwaar opgelicht omdat je ook duidelijk ziet dat het nu ingescande document vervalst is! Ook ben ik van mening dat jullie eerst \”MKBSEM\” waren als bedrijfsnaam. Waarom veranderen jullie een bedrijfsnaam? Bovendien doen de verhalen die ik lees mijn niet veel goeds!

Gewenste Oplossing:

NIETS contact moet worden stopgezet ! De belastingdienst weet er zometeen MEER van

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Local Online Marketing in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door DigitalQuarter.nl