Klacht: vlees niet goed

op 26 september 2011 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik doe mijn dagelijkse boodschappen bij Albert Heijn Hoogland. Nu heb ik de afgelopen maanden 4 x bedorven vlees gehad. Ik weet niet wat er mis is (of er misschien onvoldoende koeling is in het vleesvak, maar dit vind ik echt onacceptabel. Mede omdat ik in ALLE gevallen ineens zonder vlees kwam te zitten, en toen hals over kop terug moest naar de winkel. In twee van de gevallen ging het om heel duur vlees, en had ik gasten. Dat was dus erg vervelend.

Ook heb ik al twee maal wit uitgeslagen chocolade gehad en een keer chips die zacht was….

Gewenste Oplossing:

Wees creatief

Alle klachten die gemeld zijn door bartvandijk