Klacht: Vieze kamers, niet werkend bubbelbad, onaardig personeel

op 01 september 2016 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste, Op 27-08-2016 heb ik bij jullie samen met mijn vriendin verbleven. Helaas was dit de eerste keer voor ons dat van der valk niet aan onze verwachtingen voldeed. Zo kregen we bij aankomst een kamer toegewezen die echt niet schoon was. Nadat we hier eenmaal wat over gezegd hadden werd er verteld dat ze deze wel schoongemaakt hadden en er geen andere kamers beschikbaar waren. Vervolgens bleken er ook maar twee handdoeken op de kamer te hangen. Ook werkte het bubbelbad niet. We hadden deze kamer en dit hotel juist voor het bad uitgekozen, heel erg teleurstellend. Ook viel het ontbijt heel erg tegen. Toen wij vroeg aankwamen hadden ze heel veel nog niet en was het brood zelfs erg droog. De service van het personeel was ook niet zoals gewend van van der valk. Ook vond ik het eten in het restaurant veel te duur, en was het eten erg lauw toen het gereserveerd werd. Al met al heb ik een niet al te fijn verblijf gehad, voor waar ik wel echt op hoopte. Dit wil ik graag met jullie delen zodat jullie hier misschien wat aan kunnen doen, en eigenlijk ook iets ter compensatie kunnen betekenen. Ik hoor graag van jullie.

Gewenste Oplossing:

Een verbetering van de service, nu begrijp ik dat het hotel best nieuw is, dus er nog van alles veranderd moet worden. Maar de service en kwaliteit van van der valk heb ik hier echt gemist. Heel jammer! Ik had gehoopt op een leuk weekend, met alles er op en er aan. Graag zou ik vanuit jullie kan iets zien ter compensatie. Een weekendje verblijf aangeboden of zo, of een vergoeding van de periode dat wij er waren. Al met al waren we toch veel geld kwijt aan onder andere het verblijf, de reis en het eten. Maar waar voor ons geld, hebben we zeker niet gehad! Ook vind ik het erg jammer dat er niet gereageerd wordt op mijn mail vanuit Van der Valk Oostzaan direct. Deze heb ik 30-08-2016 verstuurd en nog steeds geen reactie. Daarom hoop ik via de weg WEL een reactie te krijgen..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van der Valk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van der Valk nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daan Keyani