Klacht: Verzuim terugbetaling na annulering reis

op 10 augustus 2017 over Gate1.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 31-12-2016 heb ik bij Gate1.nl een reis geboekt voor een retourvlucht van Johannesburg naar Amsterdam met Qatar Airways op 14-01-2017 en 21-01-2017 voor de kosten van €486,91. Op 09-01-2017 heb ik deze reis geannuleerd. De kosten voor het annuleren zouden 100 euro zijn voor de luchtvaartmaatschappij en 45 euro administratiekosten voor Gate1. Het overgebleven bedrag zou binnen 3 maanden worden uitgekeerd. We zijn inmiddels 8 maanden verder en ik heb nog altijd niets ontvangen. Als het mij lukt om Gate1 te bereiken (op email krijg je uberhaupt geen antwoord, telefonisch lukt soms) dan is het antwoord dat zij nog niets hebben ontvangen van Qatar Airways. Ik heb inmiddels contact gehad met Qatar Airways en zij geven aan dat dit bedrag direct na de annulering is uitbetaald aan Gate1. Met andere woorden: Gate1 verzuimt het resterende bedrag naar mij over te maken.

Gewenste Oplossing:

Na uitbetaling van resterende bedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een email gestuurd naar Gate1.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Thijs1981