Klacht: verwijdering vermelding op Kayyo.nl

op 16 februari 2018 over Kayyo in de categorie Online Gidsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil graag dat mijn gegevens worden verwijderd bij kayyo, ik heb te maken met een paar vervelende situaties waarin ik en mijn familie niet willen dat onze privé gegevens op internet vermeld staan in verband met een juridisch proces waarbij ik getuige in ben. Tevens is mijn bedrijf allang gestopt. Dus ik wil graag dat alles wat te maken heeft met Harm Jan Lodewijckx en kvk nummer 65596501 direct van kayyo.nl word verwijdert. Zij hebben op geen enkele manier de mogelijkheid om contact op te nemen, niet telefonisch en ook niet per mail of een contact formulier.

Gewenste Oplossing:

Totale verwijdering van mijn gegevens

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kayyo over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door hlodewijckx