Klacht: Verwacht al erg lang pakketjes

op 26 juni 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al een hele tijd aan het wachten op pakketjes. Deze komen wel vanuit china dus ik ben me er van bewust dat het langer kan duren. Echter is het zo dat ik pakketjes die ik later besteld heb al veel eerder binnen heb gekregen en ondertussen al enkele maanden wacht op de eerste pakketjes.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag weten wat de status is van mijn pakketten die ik nog moet ontvangen en of deze wel nog bezorgd worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van DHL

11 maanden geleden - Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Via DHL Parcel is het alleen mogelijk op adres gegevens te zoeken op het moment dat uw pakket in Nederland is aangekomen. Uiteraard wil ik graag verder kijken. Heeft u voor ons de track en trace code van uw zending? In afwachting van uw reactie. Met vriendelijke groet, Miranda DHL Parcel Webcare

Reactie van de melder van de klacht Rebeccafrerejean

11 maanden geleden - Hallo! Dit zijn de codes van de pakketten waar ik het langst op wacht: LP00074343162544 LP00069987987486 Mvg, Rebecca.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 26 juni 2017 om 15:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor de aanvullende gegevens. Deze zendingsnummer zijn niet bekend en ook op basis van je postcode en huisnummer vindt ik geen zending in ons systeem. Daarom wil ik u adviseren contact op te nemen met de afzender van het pakket. Zij kunnen u adviseren welke bezorgdienst deze zending gaat leveren.

Met vriendelijke groet,

Miranda
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Rebeccafrerejean