Klacht: Vervallen spaarkaart

op 29 juni 2016 over Multivlaai in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Toen ik mijn bestelde vlaaien ging ophalen bleek ik ineens geen stempels op mijn spaarkaart bijgeschreven te krijgen omdat deze spaarkaart ineens bleek te zijn vervallen. Dat zou in de winkel aangeschreven hebben gestaan. Omdat ik maar een paar keer per jaar bestel, heb ik daar niets van meekregen. Op mijn oude kaart had ik 24 stempels en bij wijze van coulance kreeg ik op mijn nieuwe kaart 5 extra stempels op mijn bestelde bedrag. Beetje vreemd allemaal. Temeer daar er geen vervaldatum op de kaart stond en ook nu niet op de nieuwe kaart staat. Dus als Multivlaai de spaarkaart zat is laten ze blijkbaar de kaart vervallen en kun je weer opnieuw beginnen. Een slechte actie dus. Overigens werd de oude kaart gelijk ingenomen.

Gewenste Oplossing:

Ze hadden dit netter op kunnen lossen door de oude stempels over te zetten naar de nieuwe kaart. Dit levert het bedrijf veel negatieve reclame op en dat zal niet de bedoeling zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Multivlaai

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Multivlaai nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevrouw Copier