Klacht: vertragingen kranten artikel 8 juni vroege vluchten amsterdam

op 09 juni 2016 over Easyjet in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Dinsdag heb ik 4 tickets geboekt van amsterdam naar corfu. woensdag heb ik vernomen dat er ivm ontevredenheid. de piloten van de vroege vluchten vanaf amsterdam zullen staken. Ik ben benieuwd of dit gevolgen zal hebben voor de vlucht van 12 juli vanaf amsterdam. Graag hoor ik van u. Groet, Nora Sanoussi

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn vlucht gewoon zal vliegen zonder enige vertraging.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Easyjet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Easyjet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Noortjesan