Klacht: Vertraging van mijn bestelling

op 08 augustus 2017 over Decor wonen & slapen in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb op 24 april een complete slaapkamer bij vestiging Utrecht van decorwonen besteld en met alle dingen wat beloofd en doen en … Maar nog steeds niet heel vaak achter aan gebeld mail gestuurd blijkbaar van 8 tot 12 weken weer levertijd uitgesteld nog langer moet ik wachten maar als klopt is geloof ik niet van ze sturen nog steeds hetzelfde gekopieerde email Standard dat vanaf nu nog 12 weken wachten en wil ik graag annuleren maar krijg ook geen bevestiging voor help mij graag wat moet ik doen met dit oplichterij

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat door jullie een goede weg vinden voor mijn klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Decor wonen & slapen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Decor wonen & slapen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ali1343