Klacht: Verplichting afname van vervolgverzending pillen.

op 04 februari 2011 over beyond-beauty.eu in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al die klachten die vermeld staan heb ik ook. Je krijgt de klachtencommissie niet te pakken en op emails reageren ze niet. Ik weet niet wat ik er aan moet doen want de betalingsherinneringen blijven komen. Ik ben wel nieuwsgierig hoe die rechtzaak is afgelopen en wat de rechter heeft bepaald. Als deze zaak gewonnen is ga ik ook een rechtzaak aan met Beyond Beauty. Voor mij mogen ze failliet gaan omdat ze de mensen op een bepaalde manier afpersen.

Gewenste oplossing

Dat als je te laat annuleerd (2 dagen) je dan maar voor 1 maand moet betalen en niet voor 23 maanden.

Bericht van van Bijnen

5 jaren geleden - http://www.trosradar.nl/lotgenoten/?act=getBoardDetail&boardDetailId=1318 Meld je aan bij TrosLotgenoten!

Alle klachten die gemeld zijn door Riaraar