Klacht: Verplicht aanvinken hokje informatie kras en win actie wibra

op 26 september 2011 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als je een kraslotje krijgt van de wibra kun je bij het invullen van de gegevens aanvinken of de vriendenloterij je mag benaderen. Maar als je dit hokje niet aanvinkt, dan worden je gegevens niet verzonden. Dus is het niet vrijwillig maar ben je verplicht om dit aan te vinken. Volgens mij is dit tegen de wet. ik ben dit ook al eerder tegengekomen bij een actie van een andere winkel, ook toen betrof het de vriendenloterij.

Gewenste Oplossing:

Dat de vriendenloterij met dit soort praktijken stopt. Ik wil zelf kunnen bepalen of ik gebeld wil worden of niet

Alle klachten die gemeld zijn door janjag