Klacht: Verkopen op ebay en met paypal

op 24 maart 2010 over Ebay in de categorie Internetshops - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omschrijving klacht

Beste,

Ik ben sinds gisteren uit het niks geschorst op eBay en mijn paypal rekening is bevroren. Ze hebben al mijn 200 producten verwijderd en mijn geld dat op mijn paypal rekening staat houden ze vast. (180 dagen)

Volgens hun ben ik een hoog risico, maar waarom heb ik geen idee. Heb tot op heden 55 positieve transacties gehad en nog nooit een negatieve.
Dus ik ben het er totaal niet mee eens en het is ook onterecht. Mijn account kan hersteld worden maar moet ik eerst allerij documenten faxen.
Maar in de tussentijd kan ik niks meer verkopen en alle betalingen die nog binnen gaan komen op paypal ontvang ik niet. En houd paypal vast, weet niet wat ik nog hier aan moet doen. Heb niks verkeerd gedaan.
Wat kan ik nog doen? Dit mag toch niet zomaar gebeuren zonder gegronde reden??

Vriendelijke groet,

jeroen

Gewenste oplossing

Dat mijn account volledig word hersteld en dat ik een uitleg krijg over het hoe en waarom!

Alle klachten die gemeld zijn door Visitmystoretoday