Klacht: Verkeerde prijs

op 29 december 2017 over Bruna in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was bij de Bruna in het Alexandrium, had een boekenbon van 12,50 en was aan het uitrekenen hoe ik op dat bedrag kwam. Toen zag ik bij het uitverkoophoekje boekjes met een sticker van €1,50 er op ( er lagen er meer van & allemaal met het zelfde prijsje ). Toen ik aan het afreken was waren de boekjes opeens 5 euro, terwijl het stickertje er echt op zat, ik heb dat aangegeven en heb het uit eindelijk voor 5 euro moeten afrekenen.

Gewenste Oplossing:

Ik vind dat als ergens een prijs of kortingssticker op zit, je het ook voor dat bedrag moet verkopen & daarna bij de rest de fout corrigeren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bruna

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bruna nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door alysa.ds