Klacht: Verkeerde post

op 07 oktober 2011 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 4! boekjes binnen gekregen die niet voor ons bedoeld zijn. En het zijn ook 4 verschillende postadressen… 3 in onze eigen straat en 1 zelfs in een heel andere straat. Het gebeurd wel vaker, maar dan is het 1 poststuk, en dan doe je die gewoon bij je buurman/vrouw in de brievenbus. Maar ik ga echt niet de hele straat aflopen om deze post rond te brengen. Is het zo moeilijk om de straatnaam en nummers GOED te lezen!??!Ook heb ik waarschijnlijk mijn eigen post niet gekregen. Ik ben abbonnee op de Flair en die zat er dan weer niet bij….. En die komen andere mensen niet brengen helaas.

Gewenste Oplossing:

Als 1e stap dat de postbode erop aan word gesproken. En als dat niet helpt kan diegene geen post rond bezorgen, en dan moet diegene ontslagen worden.

Alle klachten die gemeld zijn door cyntjuhs