Klacht: verkeerde pakket

op 15 mei 2020 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

er is bij dhl verkeerde stikker op de doos geplakt jvglotc0030294162 ik heb een doos van een ander ontvangen met verkeerde inhoud .mijn naam staat ook niet op de doos hoe los ik dit op gr fre 0623977502

Gewenste Oplossing:

hoe moet dit worden opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 15 mei 2020 om 12:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Wat vervelend dat u niet het juiste pakket heeft ontvangen. Qua verzendnummer zou dit inderdaad voor u bestemd zijn. In dit geval adviseer ik u om bij de verzender van het pakket te melden, dat u het verkeerde pakket heeft ontvangen. Vraag uw verzender contact met ons op te nemen om dit uit te laten zoeken. Mijn excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wendy
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]