Klacht: verkeerde naam in boeking

op 28 januari 2011 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

per abuis hadden wij van mijn vrouw haar roepnaam claudia in de af te drukken ticket gezet in plaats van catherina.
ze werd niet toegelaten in het vliegtuig hierdoor .
ik ben toen naar een helpdesk gegaan en heb geprobeerd om dit te laten veranderen .ik werd daar heel slecht geholpen en alleen maar op de feiten gedrukt .
ik dacht ik moet wat omzettingskosten betalen dat had ik niet erg gevonden.maar het tegendeel was waar ik moest een complete nieuwe boeking maken voor haar en dat moest gaan kosten 389 euro .schofterig en voel me opgelicht hierdoor .ik heb rechtsomkeerd gemaakt en we zijn naar huis gegaan. hotel in londen en de vliegreis was al compleet betaald .”bedankt ryan (oplicht)air”
yelmer buurman rij nog maar een rondje op mijn kosten!!

Gewenste oplossing

de complete reis terugbetalen vlucht incl hotel 260 euro
het gaat niet eens om veel geld maar het is het principe
bah hebben wij echt een vieze smaak van in de mond.

Alle klachten die gemeld zijn door verkroost34