Klacht: verkeerde brieven bezorgt

op 10 oktober 2011 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een paar weken terug ook al een klacht ingediend dat de post steeds verkeerd werd bezorgt hier zo naar geken worden en dan krijg je een kaart bedankt voor een klacht melding maar vervolgens gebeurt het weer een paar keer dat ik steeds de post van de buren in mijn bus krijg eerst van de ene kant endan van de andere kant het is nog nooit zo beroerd geweest met de bezorging

Gewenste Oplossing:

goed personeel en geen mensen die daar niet geschikt voor zijn het zijn allemaal laag geschoolde mensen hierloopt nu een echtaar denk ik zijn steeds met zijn tweeen en dat gaat niet helemaal goed

Alle klachten die gemeld zijn door druultje