Klacht: Verkeerde bestelling gekregen en geen antwoord op berichten/mails

op 05 juli 2017 over 24DealStore in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 11 juni bestelde ik een set van 2 BBQ-grilmatten, op 16 juni jl kreeg ik een mail dat mijn bestelling was verzonden. Na 1,5 week gewacht te hebben, nam ik contact op met 24DealStore zowel via mail als via FB omdat ik nog niks ontvangen had. Na 3 dagen kreeg ik pas antwoord, ik moest afwachten en hun dan iets laten weten. Wat ik ook gedaan heb, er kwam géén antwoord op mijn mail/bericht.
Afgelopen maandag ontvang ik een pakje van 24DealStore en er blijkt een Butterfly Massager in te zitten, niet echt een set BBQ-grilmatten dus. Wederom krijg ik GEEN antwoord op mijn mail/FB bericht. STerker nog: op FB hebben ze me gewoon geblockt!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug, die BBQ-grilmatten koop ik wel ergens anders.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 24DealStore

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 24DealStore nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RenataK