Klacht: Verkeerd voorgelicht nu 2 jaar vast aan veel te duur abonnement

op 28 oktober 2011 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omdat ik niet erg handig ben in dit soort dingen ben ik in september speciaal naar een Telfortwinkel gegaan om me voor te laten lichten. De jongen wist me te overtuigen dat ik een belgedrag heb wat neerkomt op 29 euro per maand. Zodoende ben ik akkoord gegaan. Een vriendin wees me erop dat ik veel te veel betaalde. Ik ben terug naar de Telfort winkel gegaan alwaar een andere medewerker omrekende dat ik 25 euro per maand teveel betaal en dat voor de komende 2 jaar. De anonieme Telfort klantenservice boeit het echter voor geen meter. Had u maar beter op moeten letten is de strekking. En ik dacht nog wel dat ik al die jaren een tevreden klant was.

Gewenste Oplossing:

Heel simpel: omzetten naar het abonnement wat past.

Alle klachten die gemeld zijn door Verteltvoort